Veel gestelde vragen

Algemeen

Voor wie zijn de online interieurontwerpen niet geschikt?

Ben je op zoek naar een interieuradvies op maat? Bijvoorbeeld voor advies over de indeling van een woonkamer ivm een verbouwing of een lichtplan voor je nieuwe woning? Neem dan contact op met onze interieurstylist Rianne Timmer-Vos van Puur Styling voor persoonlijk en op maat advies.

Voor wie zijn de online interieurontwerpen geschikt?

Voor iedereen die toe is aan een metamorfose en het te kostbaar vindt om een interieurstylist in te huren. Alle online interieurontwerpen zijn adviezen waar jezelf mee aan de slag gaat.

Voor welke ruimtes zijn de interieurontwerpen?

Op dit moment zijn er kleuradviezen voor de woonkamer, eethoek, keuken en slaapkamers te koop. Binnenkort volgen er snel nog meer kleur, interieur en stylingsadviezen voor de eethoek, keuken, slaapkamer, tienerkamers, studentenstudio's, tuinkamers en babykamers!

Door wie zijn de interieurontwerpen gemaakt?

Door interieurstylist en ontwerpster Rianne Timmer-Vos van interieurontwerpbureau Puur Styling. Bekend van het tv-programma Binnenste Buiten, Ariadne at home, Seasons, Wonen&Co en het Franse woontijdschrift Prima. Zij heeft de afgelopen jaren al meer dan 500 klanten geholpen om hun woondromen te realiseren.

Kan ik interieurontwerpen kopen voor meerdere ruimtes in mijn woning?

Uiteraard kan dat! Je kunt kiezen voor een kleuradvies, maar als je toe bent aan een gehele metamorfose kies dan voor een stylingsontwerp waarin we ook meubels, accessoires, raambekleding en verlichting meenemen. Hoe de site goed in de gaten voor leuke combinatie acties!

Online interieurontwerp

Wat is het onlineinterieurontwerp.nl?

Een kleur of stylingsadvies van Online is een compleet interieuradvies per ruimte in de woning. We hebben meer dan 25 verschillende stijlen en kleuren waar je uit kunt kiezen. Elk kleuradvies heeft een kleurenplan met kleurnummer, meerdere behangopties in een shoppinglist. Binnenkort komen er ook uitgebreide stylingsadviezen met accessoires, meubels en verlichting. Bekijk gauw een preview in de shop.

Hoe ziet een online interieurontwerp eruit?

Alle adviezen hebben dezelfde opbouw. Uiteraard is elk advies uniek en heeft zijn eigen sfeer. Dit kun je zien in de moodboards. Bij elk product in de webshop vindt je een preview, zodat je weet wat je ongeveer kunt verwachten.

Moet ik nog foto's insturen van mijn woning?

Nee, dat is niet nodig. Alle kleuradviezen zijn ontworpen voor vijf verschillende ruimtes. Heb je een L-vormige woonkamer met keuken? Of een U-vormige, vierkante, rechthoekige of traditionele? Kies een advies en plattegrond die het beste aansluiten bij jouw eigen ruimte en stijl.

Is een interieurontwerp voor mijn budget geschikt?

Ja! Alle online interieurontwerpen zijn juist geschikt voor alle budgetten. We hebben rekening gehouden met een kleine en iets grotere portemonnee. Je krijgt veel opties aangereikt binnen alle adviezen, zodat er voor iedereen wat wils is.

Wat kost een online interieurontwerp?

Je hebt al een online interieurontwerp voor €49,95! Wil je meerdere ruimtes een metamorfose geven in je woning, dan hebben we vaak leuke voordeelacties of bundle kortingen. Meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle acties!

Toegang & Levering

Hoe krijg ik toegang tot mijn online interieurontwerp?

Je ontvangt per mail een link waarin je het online kleuradvies handboek in PDF formaat kan downloaden. We raden je aan om het op je pc of tablet op te slaan. Voor het openen van een PDF bestand kun je Acrobat Reader gebruiken.

Ontvang ik mijn online interieurontwerp ook per post?

Nee, het zijn digitale adviezen. Uiteraard kun je zelf het PDF bestand laten afdrukken om het handboek mee te kunnen nemen naar de winkel.

Moet ik lang wachten op mijn bestelde interieurontwerp?

Nee, je ontvangt binnen 5 minuten een e-mail van ons met hierin de download link naar je interieurontwerp. En daarna kun je er direct mee aan de slag!

Mijn download link werkt niet, wat moet ik doen?

Dat is vervelend! Stuur ons een e-mail op info@puurstyling.com. Dan lossen we het zo snel mogelijk voor je op!

Ik ben mijn download link kwijt, want moet ik doen?

Dat is lastig! Geen probleem! Stuur een e-mail naar info@puurstyling.com

Ik woon in het buitenland, kan ik toch een advies kopen?

Ja, dat kan! Bij ons kleuradvies gebruiken we een internationaal systeem. De kleurnummers waar wij mee werken zijn NCS kleuren, dit zijn kleuren die ontwikkeld wijn door het Skandinaviska Färginstitutet in Stockholm. De NCS kleuren worden wereldwijd gebruikt door veel architecten en interieurstylisten. Onze behangvoorstellen komen van Photowall, zij hebben een wereldwijde shipping.

Bij ons stylingsadvies gebruiken we shopping links van de meubels, accessoires en verlichting van Nederlandse webwinkels. Je kunt er rekening mee houden dat zijn niet altijd wereldwijd verzenden.

Contact & support

Kan ik met jullie in contact komen voor vragen over mijn interieurontwerp?

Ja, stuur een mail naar info@puurstyling.com

Moet ik zelf aan de slag met mijn online interieurontwerp?

Ja, maar in het interieurontwerp handboek nemen wij je stap voor stap mee in het realiseren van jouw metamorfose. Kom je er toch niet uit? Dan kun je bij ons een interieurhulpvraag bestellen, een plattegrond op maat laten tekenen of een uurtje sparren inplannen. Dit extra advies kun je aanvragen en bestellen via de webshop of via info@puurstyling.com

Waar kan ik jullie het beste bereiken?

Via de mail! op info@puurstyling.com

Waar bieden jullie geen support bij?

Heb je een vraag over een woonartikel of behang? Neem dan contact op met de desbetreffende woonwinkel.

Wat als een geadviseerd artikel niet meer te bestellen is?

Als een geadviseerd artikel is uitverkocht of uit de collectie is zorgen we zo snel mogelijk voor een alternatief. Kom je een product in je advies tegen dat niet meer te bestellen is? Mail ons dan op info@puurstyling.com

Staat jouw vraag er niet tussen? Contact ons!