Hoe werkt het?

Wat ontzettend goed dat jij de stap hebt genomen om aan de slag te gaan met jouw metamorfose! Misschien zat je al een tijdje met je handen in je haar en wist je niet goed waar je moest beginnen... Dan gaat één van onze online interieurontwerpen jou zeker helpen. Hieronder leggen we precies uit hoe het werkt!

 • Doe de quiz & ontdek jou perfecte match

  Al onze kleur & stijladviezen zijn gemaakt door onze professionele interieurstylist Rianne Timmer. Vind de kleur & stijl die bij jou past via de quiz of neem een kijkje in de binnenkijkers van Puur Styling.

 • Kies de ruimte die de metamorfose krijgt

  Elkeruimteheeft zijn eigen collectie met wel meer dan 125 kleuradviezen of stijladviezen. Bekijk ze in onze shop. Selecteer een kleuradvies voor de ruimte die jij een metamorfose wilt geven.

 • Start direct & neem het advies bij de hand

  Zodra je het kleur of stijladvies hebt gekocht ontvang je binnen 5 minuten e-mail met toegang tot het online kleuradvies handboek. Hierin nemen we je stap voor stap mee in hoe jouw metamorfose!

Extra advies nodig?

 • Ontvang plattegrond & indeling op maat

  Heb je extra hulp nodig bij het maken van een perfecte indeling met de producten uit het advies? Laat ons het stylingsadvies dan ontwerpen in jouw plattegrond op maat. Je ontvangt twee opties voor € 249,-.

 • Eenvoudige woonvragen?

  Heb je naar aanleiding van het online interieurontwerp een eenvoudige vraag? Bijvoorbeeld hoe wij zouden adviseren om de kleuren te matchen met jouw huidige vloer of ben je in een winkel geweest en wil je je (bijna) aankoop nog even dubbel checken? Wij beantwoorden jouw woonvraag per e-mail aan de hand van foto’s voor € 35,- per vraag.

 • Wil je even brainstormen?

  Loopt je hoofd over van de vragen en kom je er niet uit? We kunnen altijd even met je meekijken. Boek dan een uurtje brainstormen. Tijdens een video-call neemt Rianne de tijd om een uur lang jouw vragen te beantwoorden voor € 149,-.

Veel gestelde vragen

Kom je er niet uit of heb je een vraag? De meeste vragen hebben we al beantwoord in onze veelgestelde vragen pagina. Heb je nog een andere vraag? Stuur ons dan een mailtje!

Veel gestelde vragen

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail!